Höst/vinter

Höst/vinter

Nu när hösten verkligen börjat komma och vintern är på intågande vill vi i dessa tider verkligen slå ett slag för våra hudvårdsprodukter som vi är så glada för. I detta nyhetsbrevet vill vi berätta lite om vårt märke som vi säljer, Image och fördelarna med att man väljer dessa produkter.
Vi har haft detta märke på kliniken i många år av just den anledningen att vi är så nöjda och vi ser verkligen så fina resultat våra kunder får. Hos vår hudterapeut Ann-Sofie får man ett skräddarsytt paket som passar just för din hy och vad den behöver just nu för alla hudtyper är unika.
I vårt hudvårdsmärke har vi olika serier och här nedan tänkte vi presentera dem lite och vad de riktar in sig på. På kliniken har vi 9 olika serier ur sortimentet. Vill även redan nu nämna att vi kommer få in lite julkit om några veckor som passar bra som julklapp och fungera till alla hudtyper.
Vital C
Denna serien kan användas av alla speciellt de som är känsliga i hyn och är även bra till kunder med rosacea. Den är mycket näringsgivande, återfuktande och innehåller som namnet antyder mycket c-vitamin som skyddar huden.
Image MD
Här har vi produkterna som verkligen jobbar på djupet med hudföryngring men trots det är skonsam. Framställd av läkare och är en klinikprodukt som enbart får säljas av kliniker med läkare knutna till sig.
Image Ageless
Som namnet säger jobbar den mot åldrande och är lite tuffare mot huden. De flesta produkter innehåller både AHAsyror och retinol-A.
Detta är tre exempel på vad Image kan erbjuda, det finns fler serier och blir du nyfiken på våra produkter och vill veta mer vad som kan passa just dig, boka in dig på en konsultation så kan Ann-Sofie skräddarsy din hudvårds rutin. För trots allt är huden något vi alltid kommer ha med oss så det gäller att ta hand om den på bästa sätt och ge den rätt förutsättningar.
Kommande kampanjer
I December kommer vi ha 15% på alla våra fillers (ord. Pris från 2200:-)