Plastikkirurgi i Hässleholm AB

Plastikkirurgi

Återställ eller förbättra kroppsvävnad

Plastikirurgin kan dels återställa kroppsdelar efter stor viktnedgång, sjukdomar och olyckor, dels företas som skönhetsoperation.

Prislista

Vad kostar det?

Under respektive behandling finner ni priser. Konsultation hos läkare kostar 500kr. Ibland måste en medicinskt bedömning av läkare ske innan exakt pris kan ges. Detta bedöms på konsultationen och kan medföra att priset inte överensstämmer med prislistan. Återbesök är kostnadsfritt.

Läs mer om

Plastikkirurgi

Ibland så kan vi känna att vi vill förändra vår kropp eller bli av med de förändringar som kroppen utsatts för antingen av yttre påverkan, stigande ålder eller förändrade levnadsförhållande. Det kan handla om att börja träna, gå ner i vikt, färga håret eller börja med hudvårdskrämer. De finns även förändringar och omständigheter som gör att vi kan behöva hjälp med att göra dessa förändringar.

Det kan handla om…

  • en viktminskning som resulterar i överskottshud som blir hängande på magen.
  • ett missprydande ärr eller födelsemärke.
  • ögonlock som börjat hänga ner över ögonen.
  • för stor byst som ger ryggbesvär och värk.
  • för liten byst som upplevs som otillräcklig.
  • fettansamlingar som trots träning och sunt leverne inte vill försvinna.

Vår ambition är att möta dessa önskemål om förändring och hjälpa till med att bli av med dessa problem som inte på egen  hand går att lösa.

Att tänka på

Något som är väldigt viktigt när man går i tankarna om ett plastikkirurgiskt ingrepp är att man vänder sig till en plastikkirurg som är medlem i Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi. Vår klinik tillämpar Läkarförbundets etiska regler som inte tillåter marknadsföring av krediter. De etiska reglerna finns på Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgis, SFEPs hemsida http://sfep.se/etiska-regler/

Utvecklingen inom plastikkirurgi går ständigt framåt och de små risker som faktiskt finns minimeras hela tiden. Idag är plastikkirurgi säkert och tekniken väl beprövad. Nya metoder och tekniker dyker dock upp hela tiden och då är det speciellt viktigt att alltid prata med en plastikkirurg innan man bestämmer sig om dessa metoder och inte förlita sig på olika medier och forum.

När man bestämt sig för att genomgå ett plastikirurgiskt ingrepp så kommer man först till kliniken för en konsultation hos läkaren. Där går läkaren igenom ingreppet som önskas och gör en bedömning om vad som kan erbjudas.

OBS! Från och med januari 2015 har skatteverket beslutat att estetisk kirurgi inte längre skall omfattas av från skatteplikt undantagen sjukvård. Medicinskt motiverade ingrepp berörs inte av dessa nya ställningstaganden. Kontakta kliniken om du har funderingar kring detta.

Samarbetspartners

Boka en tid