Sensommar och Höst

Sensommar och Höst

Hej,

Hoppas att sommaren varit fin och ni har fått njuta trots sommarens regnskurar. Nu ser vi framemot skiftande färger och mysiga höstkvällar.

Vi är nu åter på kliniken och har varit igång några veckor och det är härligt att få träffa våra kunder igen!

Det är redan nu ett ganska högt trycket vad gäller våra konsultationer till läkare och många operationer inbokade. Så går du i tankarna på operation är du varmt välkommen att ringa eller skicka iväg ett mail för att säkra din tid, vi försöker tillgodose era önskemål så gott vi kan. Vi finns tillgängliga på kliniken 08:30-17:00 så svarar vi inte i telefonen, skicka iväg ett mail så ringer vi upp så fort vi har möjlighet.

Lite ändringar inför hösten är att våra öppettider på fredagar kommer ändras, vi kommer från och med v.41 stänga kl 15:00 på fredagarna, måndag – torsdag är samma som tidigare alltså 08:30-17:00.

Tips inför hösten är att boka in dig på en lymfdränagebehandling. En lymfdränagebehandling stimulerar blodcirkulationen och lymfsystemet som renar kroppen från avfallsprodukter. Den motverkar slagg och vätskeansamlingar, ökar cirkulationen samt lindrar led och muskelvärk. En perfekt behandling nu när mörkret närmar sig.

Pris per behandling är 550:-, bokar du in 5st behandlingar nu i höst/vinter bjuder vi på den 6:e behandlingen, Detta erbjudande gäller från och med nu till och med v.51

Önskar er alla en fortsatt fin sensommar/höst

Avvikande öppettider i höst/vinter är:

6/9 Stänger kliniken kl 16:00
27-29/12 (V.52) Stängt