Plastikkirurgi i Hässleholm AB

Ansiktsbehandlingar

Våra ansiktsbehandlingar är inriktade på resultat. Vi erbjuder vårdande ansiktsbehandlingar för alla hudtyper, hud i obalans, oavsett ålder, kön eller hudkondition. Vi behandlar acne, rosacea, pigmentskador, solskador, åldrad hud mm.

Vi ger Dig råd om vilka behandlingar du kommer att behöva för att uppnå det resultat som Du önskar och ger Dig råd om produkter som är lämpliga för hemmabruk.
Tillsammans kan Vi nå det resultat som Du vill få!

Klassisk Ansiktsbehandling

Det här är behandlingen för dig som önskar vår klassiska och mest populära ansiktsbehandling. Rekommenderas till alla, speciellt nya kunder. Huden blir både rengjord och vårdad. I behandlingen ingår: rengöring, peeling, ånga och grundlig porrengöring, brynplock, massage av ansikte, hals, dekolletage och axlar samt avslutande mask.

Lätt Ansiktsbehandling

Rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask och cream.

Acnebehandling

En djuprengörande behandling speciellt för dig med oren tonårshud, fet eller blank. I behandlingen ingår: rengöring, peeling, ånga och porrengöring samt avslutande mask.

Ryggbehandling

En rengörande behandling för dig med orenheter på rygg och axlar. Ryggen får en djuprengöring med peeling, ånga och porrengöring samt en avslutande mask.

Medicinsk microdermabration

Rengöring, microdermabration, serum samt cream.

Medicinsk microdermabration + ansiktsbehandling

Rengöring, microdermabration, serum, ljus, mask samt cream.