Plastikkirurgi i Hässleholm AB

Kemisk peeling

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för en mängd olika behandlingar. Gemensamt för dem alla är att aktiva ämnen av olika slag läggs på huden för att föryngra och förbättra den.
Kemisk peeling finns i en mängd varianter som passar för olika hudproblem t ex ärr, pigmentfläckar, fina linjer mm.

Varje dag så bildas det tusentals nya hudceller på vår hudyta. De gamla hudcellerna stöts bort och ersätts med nybildade hudceller. I samband med hudens åldrande så blir denna process långsammare. Huden blir då tjockare, grovare, trött och livlös och bruna fläckar, grova porer och fina linjer uppträder. Kemiska peelingar förhindrar denna långsamma process och huden förblir ung och frisk!

Kemiska peelingar har blivit alltmer populära eftersom behandlingen är lätt att utföra och återhämtningstiden är kort. Det enda man behöver göra är att följa hemråden mot en friskare och klarare hud!

Lightning Peel

Lightning peel är en medelstark AHA-syrapeeling med blekande och pigmentstabiliserande effekt. Bleker ner och motverkar pigmentfläckar och ojämn pigmentering och har en föryngrande och utslätande effekt.

Används för att motverka tidiga ålderstecken i huden som små fina rynkor, vidgade porer, matt och ojämn hudyta.

O² Lift - en revolutionerande nyhet från Image Skincare

Denna lyxiga hudvårdsbehandling är en syrebehandling som består utav en sammansättning av syre, växtstamceller, peptider och en hög koncentration utav enzymer från papaya och ananas. Behandlingen fräschar upp, föryngrar och skapar en lyster så er hud lämnas lysande fräsch!

Papaya och ananasenzymer som peelar bort döda hudceller. Banbrytande brusande mask som syresätter huden på cellnivå. Enhancer med stamceller från växtriket som föryngrar huden och motverkar ålderstecken. Tonad fuktgivare och solskyddsfaktor som ger lyster och skyddar huden.

Avancerad anti-aging med Perfection Lift Peel från Image Skincare!

Image exklusiva kombination av exfoilerande hydroxisyror och retinol tillsammans med kraftfulla antioxidanter, peptider och stamceller från växtriket skapar en perfekt formula för avancerad behandling av pigmentering, acne och ålderstecken.

Denna peeling tillhör Image Designer Peels och anpassas individuellt efter hudtyp för att alltid nå ett perfekt resultat.

VI Peel

Fram tills nu har det varit i stort sett omöjligt för mörkare hudtyper att få en djup och effektiv kemisk peeling då man varit rädd att få pigmentskador.

Med denna peeling kan man erbjuda nästan smärtfri behandling för alla hudtyper, från de allra blekaste till de allra mörkaste.

TCA Peeling

TCA peeling är en stark peeling med kraftigt föryngrande effekt som ger utslätning av rynkor, ärr och acneärr. TCA peeling jämnar ut huden nästan lika mycket som en laserslipning men med en mycket kortare återhämtnings period.