Plastikkirurgi i Hässleholm AB

Kemisk peeling

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för en mängd olika behandlingar. Gemensamt för dem alla är att aktiva ämnen av olika slag läggs på huden för att föryngra och förbättra den.
Kemisk peeling finns i en mängd varianter som passar för olika hudproblem t ex ärr, pigmentfläckar, fina linjer mm.

Varje dag så bildas det tusentals nya hudceller på vår hudyta. De gamla hudcellerna stöts bort och ersätts med nybildade hudceller. I samband med hudens åldrande så blir denna process långsammare. Huden blir då tjockare, grovare, trött och livlös och bruna fläckar, grova porer och fina linjer uppträder. Kemiska peelingar förhindrar denna långsamma process och huden förblir ung och frisk!

Kemiska peelingar har blivit alltmer populära eftersom behandlingen är lätt att utföra och återhämtningstiden är kort. Det enda man behöver göra är att följa hemråden mot en friskare och klarare hud!

Agera Rx skin peels

Dessa peelingbehandlingar är ett stort framsteg för behandling av hudens åldrande, acne och oönskad pigmentering. De kräver ingen återhämtningstid och ger synliga resultat utan fjällning, rodnad och irritation.

För allra bästa resultat skall rekommenderade hudvårdsprodukter användas hemma för att maximera och förstärka resultatet av peelingarna!

Peelingbehandlingarna mot åldrande stimulerar cellerna på djupet så huden får ett fastare, slätare utseende med härlig lyster!

Peelingbehandlingarna mot acne tar snabbt kontrollen över bakterien och minskar risken för ärr. Produkterna hjälper även mot tilltäppta porer och rodnad som ofta ses vid acnedrabbad hud!

Peelingarbehandlingarna mot pigmentfläckar tränger ner i hudens pigmentceller och tonar skonsamt men effektivt ner det missfärgade området och ger en jämnare hudfärg!

Lightning Peel

Lightning peel är en medelstark AHA-syrapeeling med blekande och pigmentstabiliserande effekt. Bleker ner och motverkar pigmentfläckar och ojämn pigmentering och har en föryngrande och utslätande effekt.

Används för att motverka tidiga ålderstecken i huden som små fina rynkor, vidgade porer, matt och ojämn hudyta.

O² Lift - en revolutionerande nyhet från Image Skincare

Denna lyxiga hudvårdsbehandling är en syrebehandling som består utav en sammansättning av syre, växtstamceller, peptider och en hög koncentration utav enzymer från papaya och ananas. Behandlingen fräschar upp, föryngrar och skapar en lyster så er hud lämnas lysande fräsch!

Papaya och ananasenzymer som peelar bort döda hudceller. Banbrytande brusande mask som syresätter huden på cellnivå. Enhancer med stamceller från växtriket som föryngrar huden och motverkar ålderstecken. Tonad fuktgivare och solskyddsfaktor som ger lyster och skyddar huden.

Avancerad anti-aging med Perfection Lift Peel från Image Skincare!

Image exklusiva kombination av exfoilerande hydroxisyror och retinol tillsammans med kraftfulla antioxidanter, peptider och stamceller från växtriket skapar en perfekt formula för avancerad behandling av pigmentering, acne och ålderstecken.

Denna peeling tillhör Image Designer Peels och anpassas individuellt efter hudtyp för att alltid nå ett perfekt resultat.

VI Peel

Fram tills nu har det varit i stort sett omöjligt för mörkare hudtyper att få en djup och effektiv kemisk peeling då man varit rädd att få pigmentskador.

Med denna peeling kan man erbjuda nästan smärtfri behandling för alla hudtyper, från de allra blekaste till de allra mörkaste.

Alpha&Beta Complex

Medelstark peeling som effektivt normaliserar talg-och melaninproduktionen samtidigt som den verkar väldigt djuprengörande och uppfräschande. Är även en föryngrande peeling som ger huden ökad spänst och lyster, samt motverkar ärrvävnad.

Yellow Peel

Peeling som effektivt tar bort, reducerar, motverkar och jämnar ut pigmenteringar. Detta sker genom en sammansätting av ett flertal ämnen med depigmenterande verkan.

Easy Phytic Peel

PhyticPeel är en mildare peeling som innehåller fruktsyror. Den verkar djuprengörande, föryngrande, tar bort små fina rynkor och minskar porerna samt ger huden spänst och lyster. Idealisk för en acne hud som behöver rengöring.

TCA Peeling

TCA peeling är en stark peeling med kraftigt föryngrande effekt som ger utslätning av rynkor, ärr och acneärr. TCA peeling jämnar ut huden nästan lika mycket som en laserslipning men med en mycket kortare återhämtnings period.