Microdermabrasion

Vi har nu fått en ny maskin som heter AccelaGen som erbjuder traditionell microdermabrasion, kristallfri microdermabrasion, dermabrade och LED ljus behandling. Microdermabrasion är en bevisad metod för hudföryngring och hudproblem som funnits länge i branschen. Genom vakuum och aluminiumkristaller slås de döda hudcellerna bort från hudens yta och de djupare lagren i huden stimuleras av vakuumet. Detta resulterar i ökad lyster i huden, förminskade porer, renare porer (blackheads & whiteheads), minskad synlighet av pigmentfläckar, akneärr och fina linjer och rynkor.

Behandlingen kan kombineras på olika sätt och skräddarsys för just din hud.

Kristallfri microdermabrasion

Är ett alternativ till traditionell microdermabrasion där man använder en tipp med sandpapperliknande yta. Denna metod är lite mildare då den ”slipar” bort enbart de uppstickande ojämnheterna.

Dermabrade

Kan användas på ärr och i hudföryngringssyfte. Detta är en metod för att få en läkeprocess i huden genom att slipa bort huden på problemområden. Behandlingen kan erbjudas efter konsultation på kliniken.

LED ljusterapi

Används efter microdermabrasion för att förstärka resultatet. Det finns blått, gult och rött ljus för olika indikationer. För att lindra rodnad, hyperpigmentering, akne och för att stimulera collagen produktionen.

Agera Rx kemisk peeling

Dessa behandlingar kan med fördel kombineras med Agera Rx kemisk peeling för att förstärka resultatet. Agera Rx kemiska peel penetrerar in i huden genom bioemulsion teknologi och aktiveras först när den är i huden för ett hållbarare resultat. Eftersom Agera Rx peelen inte jobbar på hudytan kompletterar dessa två behandlingar varandra mycket bra. Genom peelen får du ett långsiktigt resultat genom uppbyggnad av huden inifrån och genom microdermabrasion får du ytterligare stimulans av hudens djupare lager genom vakuumet och en ökad lyster och släthet av huden genom aluminiumkristallerna.