Vår och Sommar 2023

Vår och Sommar 2023

Vilken start vi fått på 2023, med både gamla och nya kunder, kul! 

Nu till våren börjar våra konsultationstider fyllas upp och det är inte många tider kvar. Vi vill givetvis att ni som önskar få komma till oss ska få göra det, så vi försöker alltid möta era önskemål och kan i de flesta fall få in lite extra tider.

Under maj kommer vår injektionssköterska Kicki ha kampanj på fillers, vi kommer ha 20% på våra båda märken Molderm och Revolax där ord. Pris ligger från 2200:-. Så passa på att boka in din behandling redan nu! Tänk på att om du inte genomfört en behandling på kliniken de senaste 6 månaderna behöver du göra en ny konsultation. En konsultation för injektionsbehandling är kostnadsfri och kan genomföras både på kliniken och digitalt.

Avvikande öppettider;
Under Maj månad kommer vi ha stängt de röda dagarna alltså 1/5 och 18/5 men öppet klämdagen 19/5.

Under juni månad har vi stängt klämdagen 5/6 och nationaldagen 6/6 som är en röddag.

Sommaren närmar sig med storm steg och detta innebär oftast att vi vistas mer ute i solen, vi vill påminna om vikten av att alltid skydda huden mot farliga stålar och att använda sig utav en bra solskyddsfaktor. Hos oss hittar du produkter från IMAGE med solskyddsfaktor för att skydda huden mot eventuella solskador och pigmentförändringar. Att vistas i solen för lång tid utan skydd och bränna huden upprepade gånger kan öka risken att drabbas av malignt melanom och andra typer av hudcancer. Därför är det viktigt att skydda sig mot solen så fort man ska vara utomhus under en längre tid.

Vi vill påminna redan om nu att kliniken kommer att stänga från och med v.28 och tre veckor fram, vi öppnar igen v.31. Vi kommer finnas på mailen och kollar av den sporadiskt under de stängda veckorna. Så har ni funderingar under sommaren är det bara att skicka iväg ett mail till oss så besvarar vi det när vi har möjlighet.

Vi önskar er en fortsatt fin vår